mandag den 23. juli 2012

23. Juli mandagstræning og status

Blev i dag til 12,65 km i 4:29 min/km, rolig tur hvor benene bare skulle løsnes op efter intervallerne lørdag, der stadig sad i benene. For i morgen står den igen på kvalitetstræning, hvor benene skal være klar (hvilket de ikke var i dag).

Generelt har den sidste uge været direkte fremragende. Benene føles gode, trods lidt trætte, og formen er kommet så hurtigt op igen samt motivationen i top.

Blev egentlig kun til 57 kilometer sidste uge, men planen var også 60 så var egentlig okay selvom det ikke er nok. Fik derudover lidt supplerende træning med 2 gange MTB (Mandag og søndag), og en gang styrketræning torsdag efter løbeturen.

Konkurrence:
- Rasmus Hviid min træningskammerat og evige følger/forfølger til konkurrencer har lagt op til race med en invitation d. 14 aug. til ABC stævne til en 400 m, som jeg forventer at accepterer.
- 9. Sep. hedder formentlig DM halvmarathon i københavn, fremfor vores egen Aarhus 1900 Audi Challenge der ellers også kan anbefales. Regner jeg med for at få muligheden for den bedste tid idet der kommer et stærkt felt til købenahavn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar