søndag den 6. oktober 2013

Træningsweekend -> Rutinen: Træn - Spis - Sov - Træn

Det blev træningsweekend og tid til massevis af hygge i form af masser kilometre i terrænet omkring Vesterhave, nørre nebel.
Der var samlet en rigtig god trup, som kom fra meget af landet (Blandt andet Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Odense og Skive) og dermed også et rigtigt højt niveau til de enkelte træninger og øvelser.
Udover turer i det fede terræn, blev det til introdtuktion til løbetekniske øvelser fredag aften, Crossintervaller lørdag morgen og introduktion til styrkeøvelser.
Udover den fede træning der i alt gav små 57 km for weekenden (5 løbepas), så var det fedt og være samlet så mange løbe fanatikere og dele lidt viden og bare nørde løbesnak. Selvfølgelig også være sammen med ligesindede der laver samme hårde prioriteringer for at nå sin træning for målet om at blive den bedste. Denne weekend var super træning frem mod kommende Crossløb, føler mig også stadig okay trods lidt trætte ben.

Kæmpe motivation også at se alle de unge løbere der har så højt niveau, bortset fra man selv føler sig gammel når man selv rydder i rådgiver rollen. Lad os kalde det "erfaren".

Fedeste weekend længe, når det er det man har sin passion for. Kæmpe tak til Laust, træner i Aarhus 1900 for at få arrangementet på benene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar